om oss

design of Norway AS ble stiftet 2016 men firmanavnet og forretningsideen ble unnfanget allerede i 1995, ting kan ta litt tid. Vi designer interiør og gaveartikler med design inspirert fra inn og utland og fikser alt fra idé til ferdig produkt.  Kvalitet og egen design er viktige detaljer for oss.

Våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikk eller utsalgssteder som er med i oversikten.

Nye forhandlere søkes, ta gjerne kontakt for informasjon og betingelser.

design of Norway AS

Designer Anna og Kjell Erik Strøm

Så lang jeg kan huske så har jeg alltid likt å male og jobbe med håndverk. Jeg gikk i en liten klassisk russisk malerskole men så ble jeg litt rebell og malte ikke bare klassisk. Førsteinntrykket mitt av bilder var, Menneskelig fødsel,, Salvador Dali,  når jeg var 8 år gammel. Etter hvert ble jeg meget interessert i kunst og historie kunst og design og masse annet

Jeg studerte design i Litauen, Moskva, Kaliningrad og Tyskland og har eksamen i designdekorasjon og floristikk.  Jeg har jobbet med innredning og interiørdesign på hoteller, restauranter, butikk utstillingsvinduer og private hjem. I Kaliningrad hadde jeg fra 2005-2011 en privat skole i floristikk og dekorasjon sammen med Stas Zubov, en svært kjent og fasjonabel russisk designer. Samme periode jobbet jeg også som designer for en kjede japansk restauranter i Kaliningrad ,,Jakitoriya,, .

Fra 2011 bor jeg i Norge på Skotterud. Gift med Kjell Erik Strøm. Jeg behersker mange håndverksteknikker og kunstteknikker og liker å prøve ut nye uttrykksformer. Forskjellen mellom europeisk og japansk kultur gir meg mye inspirasjon, jeg har også inspirasjon fra natur og jugendstil. Leken med ornament og linjer gir meg følelsen av å være fri som en fugl.

English